Gino Vona Eigenaar

Mijn passie is horeca, ik ben er mee opgegroeid en daarom zie ik graag dat de gasten het naar hun zin hebben door goed en lekker eten te serveren. Een gezellige sfeer maakt het alleen maar aangenamer, daarom vind ik contact met de gasten zeer belangrijk en staat bij ons hoog in het vaandel. Wees welkom en proef bij ons de sfeer onder het genot van een heerlijke maaltijd. Ciao!!

Mark van Vliet Pizzaiolo

Begonnen als bezorger om wat bij te verdienen heb ik gemerkt dat horeca helemaal mijn ding is. Nu alweer een aantal jaren in vaste dienst bij La Sicilia, alle facetten binnen het bedrijf heb ik doorlopen van keukenhulp tot pizzabakker. Ik wil het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Graag ontvang ik u in ons sfeervolle restaurant.

Ed Stout Chef

De italiaanse keuken is mijn specialiteit. Mijn passie hiervoor proeft u in al mijn gerechten terug. Ook voor Dessert (nagerechten) kunt u bij ons terecht. Van heerlijke huisgemaakte Tiramisu tot een kinderijsje. Tot ziens!!!

Fabrizio Vona Pizzaiolo

Je zou kunnen zeggen dat de horeca wel in mijn bloed zit. Mijn opa is dit restaurant 29 jaar geleden begonnen en mijn vader is er mee verder gegaan. Ik werk hier met trots, zelf ben ik pizzabakker, en zal u graag een lekkere italiaanse pizza serveren.
Tot snel. Ciao!